Korisnički Kontrolni Panel
Pogledajte svoj profil
Pogledajte svoje postove
ČPP
Prijavite se

Matematički forum na kojem možete da diskutujete o raznim matematičkim oblastima, pomognete drugima oko rešavanja zadataka, a i da dobijete pomoć kada vam zatreba


Index stranica

MATEMANIJA - Polisa privatnosti

Ova polisa objašnjava u detalje kako forum „MATEMANIJA“ zajedno sa svojim prisvojenim kompanijama (u daljem tekstu „mi“, „naš“, „MATEMANIJA“, „https://forum.matemanija.com“) i phpBB (u daljem tekstu „oni“, „njihovi“, „phpBB softver“, „www.phpbb.com“, „phpBB Grupa“, „phpBB Timovi“) koriste bilo kakve informacije prikupljene prilikom bilo koje sesije kada koristite board (u daljem tekstu „vaše informacije“).

Vaše informacije se sakupljaju na dva načina. Prvo, pregledanje „MATEMANIJE“ će prouzrokovati to, da phpBB softver napravi nekoliko kolačića, koji predstavljaju male tekstualne fajlove koji se šalju na vaš računar u privremeni direktorijum vašeg web browser-a. Prva dva kolačića samo sadrže identifikaciju korisnika (u daljem tekstu „korisnikov id“) i identifikator anonimne sesije (u daljem tekstu „id sesije“), koji se automatski dodeljuju vama putem phpBB softvera. Treći kolačić će biti kreiran kada pregledate teme u okviru „MATEMANIJE“ i koristi se da sačuva podatke o temama koje ste čitali, i tako povećava ugođaj korisnika.

Mi, takođe, kreiramo kolačiće van phpBB softvera dok pregledate „MATEMANIJU“, iako su oni van okvira ovog dokumenta koji je namenjen da samo pokrije stranice kreirane pomoću phpBB softvera. Drugi način na koji sakupljamo vaše informacije je ono što vi nama pošaljete. Ovo može biti, i nije ograničeno na: postovanje kao anonimni korisnik (u daljem tekstu „anonimni postovi“), registrovanje na „MATEMANIJU“ (u daljem tekstu „vaš nalog“) i postovi koje ste vi poslali nakon registracije i dok ste prijavljeni (u daljem tekstu „vaši postovi“).

Vaš nalog će, kao minimum, sadržati unikatno identifikaciono ime (u daljem tekstu „vaše korisničko ime“), ličnu šifru koja se koristi za prijavljivanje na vaš nalog (u daljem tekstu „vaša šifra“) i ličnu, ispravnu e-mail adresu (u daljem tekstu „vaš e-mail“). Vaše informacije za vaš nalog na „MATEMANIJI“ su zaštićene zakonima o zaštiti podataka prihvatljivim u zemlji koja nas hostuje. Bilo koje informacije pored vašeg korisničkog imena, vaše šifre i vašeg e-maila a koje zahteva „MATEMANIJA“ tokom procesa registracije su ili obavezni ili opcioni, u nadležnosti „MATEMANIJE“. U svim slučajevima, imate opciju da izaberete koje će informacije biti javno prikazane. Dalje, sa svojim nalogom, imate opciju opcionog ulaza i izlaza automatski generisanih e-mailova generisanih phpBB softverom.

Vaša šifra je kriptovana (u jednom smeru), tako da je bezbedna. Međutim, preporučljivo je da ne koristite istu šifru na više različitih sajtova. Vaša šifra je namenjena pristupu vašeg naloga na „MATEMANIJI“, zato vas molimo da je pažljivo čuvate i ni pod kakvim okolnostima niko povezan sa „MATEMANIJOM“, phpBB-om ili bilo koje treće lice, neće legitimno moći da zatraži vašu šifru. Ukoliko zaboravite šifru za svoj nalog, možete koristiti opciju „Zaboravio sam šifru“, koju nudi phpBB softver. Ovaj proces će od vas zatražiti vaše korisničko ime i vaš e-mail, i onda će phpBB softver generisati novu šifru da povratite svoj nalog.


Povratak na prijavu

cron

Index stranicaTimObriši sve kolačiće boarda
Danas je Četvrtak, 25. Jul 2024, 00:20 • Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]
Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Prevod – www.CyberCom.rs