Korisnički Kontrolni Panel
Pogledajte svoj profil
Pogledajte svoje postove
ČPP
Prijavite se

Matematički forum na kojem možete da diskutujete o raznim matematičkim oblastima, pomognete drugima oko rešavanja zadataka, a i da dobijete pomoć kada vam zatreba


Index stranica

MATEMANIJA - Registracija

Pristupanjem na forum „MATEMANIJA“ (u daljem tekstu „mi“, „naš“, „MATEMANIJA“, „https://forum.matemanija.com“), prihvatate uslove navedene u daljem tekstu. Ako se ne slažete s uslovima, molimo vas da ne pristupate i/ili koristite „MATEMANIJU“. Mi možemo ove uslove promeniti bilo kada i obavestićemo vas o tome, mada bi bilo mudro da sami proverite regulativnost uslova dok koristite „MATEMANIJU“ posle izmena, što znači da prihvatate nove uslove.

Naše forume pokreće phpBB (u daljem tekstu „oni“, „njihov“, „phpBB softver“, „www.phpbb.com“, „phpBB Grupa“, „phpBB Timovi“), što predstavlja rešenje za bilten board izdato pod „General Public License“ (u daljem tekstu „GPL“) i može biti preuzeto sa www.phpbb.com. phpBB softver se odnosi samo na Internet bazirane diskusije, phpBB Grupa nije odgovorna za ono što se odobrava i/ili ne odobrava kao dozvoljen sadržaj i/ili ponašanje. Za dalje informacije o phpBB-u, pogledajte: http://www.phpbb.com/.

Prihvatate da nećete slati uvredljive, vulgarne, klevetničke, reči mržnje, preteće, seksualno orijentisane reči ili bilo kakav materijal koji ne poštuje zakon vaše zemlje, zemlje gde je „MATEMANIJA“ hostovana, kao i međunarodni zakon. Čineći to, rizikujete da budete odmah i zauvek izbačeni, uz obaveštenje svog Internet provajdera ako mi tako zahtevamo. IP adrese svih postova se beleže da bi pomogle u ispunjavanju ovih uslova. Prihvatate da „MATEMANIJA“ ima prava da ukloni, izmeni, pomeri ili zatvori bilo koju temu bilo kada. Kao korisnik, prihvatate da bilo koja lična informacija koju unesete bude sačuvana u našoj bazi. Ove informacije neće biti prikazivane trećim licima bez vašeg pristanka, niti će „MATEMANIJA“ ili phpBB biti odgovoran za bilo kakav hakerski pokušaj da ovi podaci budu kompromitovani.

Registracijom na forum „MATEMANIJA“ prihvatate Pravilnik foruma i obavezujete se na poštovanje svih njegovih odredbi.

 

Index stranicaTimObriši sve kolačiće boarda
Danas je Ponedeljak, 15. Jul 2024, 14:28 • Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]
Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Prevod – www.CyberCom.rs