eseper je napisao:[inlmath]f(x)=x^2\left(1-\ln x^2\right)[/inlmath]
Domena [inlmath]\left<0,+\infty\right>[/inlmath]
A, neće biti, vidiš da u argumentu logaritma imaš kvadrat broja [inlmath]x[/inlmath], a za bilo koje [inlmath]x\ne 0[/inlmath] taj kvadrat broja [inlmath]x[/inlmath] će biti pozitivan. Znači, samo je potrebno da [inlmath]x[/inlmath] ne bude nula, a za sve ostale vrednosti [inlmath]x[/inlmath] logaritam je definisan, pa je samim tim definisana i cela funkcija.
[inlmath]x\in\mathbb{R}\setminus\left\{0\right\}[/inlmath]
Nisi određivao parnost/neparnost, ne znam ni da li se to od vas traži, ali, eto, uzgred da napomenem – ovde je sasvim očigledno da je funkcija parna, budući da nezavisna promenljiva figuriše samo kao [inlmath]x^2[/inlmath].
eseper je napisao:Nultočke [inlmath]\sqrt{e},\frac{1}{\sqrt{e}}[/inlmath]
[inlmath]\sqrt e[/inlmath] je u redu, ali umesto [inlmath]\frac{1}{\sqrt e}[/inlmath] treba da dobiješ [inlmath]-\sqrt e[/inlmath] (primeti kako zbog parnosti ove funkcije, tj. zbog njene simetričnosti u odnosu na [inlmath]y[/inlmath]-osu, uvek moramo kao rezultate dobiti parove brojeva istih po apsolutnoj vrednosti, a suprotnih po znaku).
eseper je napisao:Asimptote nema niti jedne
Tako je, nema.
eseper je napisao:Prvi izvod [inlmath]f'(x)=2x\left(-\ln x^2\right)[/inlmath]
Da.
eseper je napisao:Ekstremi [inlmath]T_\mbox{max}(1,1)[/inlmath]
To je jedno rešenje. Drugo rešenje je [inlmath]\left(-1,1\right)[/inlmath] (Eto, opet dolazi do izražaja parnost ove funkcije.)
eseper je napisao:Dalje neću, jer mislim da sam i ovo malo isfalivao.

Pa, najviše te zeznulo to što si pogrešno odredio domen... Samim tim nisi ni pri ispitivanju ostalih stavki razmatrao funkciju na celom skupu na kome je definisana, već samo nad pozitivnim brojevima...