Hvala na uočavanju, Pentagrame.

Zanimljivo, koliko sam sad izeksperimentisao, za bilo koji devetocifreni broj kod kojeg su sve cifre različite dobije se neka „Kaprekarova konstanta“ koja iznosi [inlmath]864197532[/inlmath].
Mada je ipak ne bih smeo zvati Kaprekarovom konstantom za devetocifrene brojeve, jer se to ne dešava kod onih devetocifrenih brojeva kod kojih se makar jedna cifra pojavljuje više od jednog puta.
Sredio sam bag, a evo u čemu je bio problem. Bio sam namestio da program prepozna kao Kaprekarovu konstantu svaki slučaj kada se u dve uzastopne iteracije dobije isti rezultat. Kao što smo videli iz ovog primera, to ne mora biti slučaj. Međutim, tu se onda javlja problem, jer da bi program otkrio da li je stvarno u pitanju Kaprekarova konstanta ili ne, morao bi da testira
sve brojeve s toliko cifara kao uneti broj. Zbog toga sam kao „najbezbolnije“ rešenje primenio to, da se prilikom ispisa ništa ne spominje Kaprekarova konstanta, već da se samo prikaže da će, počev od koraka tog i tog, svi naredni rezultati biti jednaki.

I, kod periodičnih rezultata, dodao sam i informaciju o tome počev od kojeg koraka se javlja periodičnost.