Korisnički Kontrolni Panel
Pogledajte svoj profil
Pogledajte svoje postove
ČPP
Prijavite se

Matematički forum na kojem možete da diskutujete o raznim matematičkim oblastima, pomognete drugima oko rešavanja zadataka, a i da dobijete pomoć kada vam zatreba

Index stranica RAZNO ODMORIŠTE

Beograd iz vazduha

Offtopic teme o svemu i svačemu

Beograd iz vazduha

Postod Daniel » Sreda, 02. Januar 2013, 00:53

E super, pošto je naše „Odmoriše“ probilo led čestitkama za 2013. godinu, :) ja ću sad nastaviti jednim videom kojim sam već mesec dana fasciniran, i to ne samo ja, već svi koji su ga videli... Naime, jedan moj sugrađanin je, koristeći helikopter na daljinsko upravljanje na koji je montirao kameru, snimio razne delove Beograda iz visine i od toga napravio osmominutni video.
Impresivno, zaista.
Svaka mu čast i za ideju, i za tehničku realizaciju, i za trud... ali i za izbor pozadinske muzike.

I do not fear death. I had been dead for billions and billions of years before I was born, and had not suffered the slightest inconvenience from it. – Mark Twain
Korisnikov avatar
Daniel  OFFLINE
Administrator

Zahvalio se: 5214 puta
Pohvaljen: 4974 puta

Sharuj ovu temu na:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter Share on MySpace MySpace Share on Google+ Google+

Re: Beograd iz vazduha

Postod PocetnikSRB » Sreda, 02. Januar 2013, 18:44

E, stavio sam ovaj video na moju stranicu (ne bih da spominjem ime :P ) tad kad je izasao :D

Sjajan je! :)
Zaslužni forumaš

Zahvalio se: 48 puta
Pohvaljen: 12 puta

Postod Daniel » Sreda, 02. Januar 2013, 20:53

PocetnikSRB je napisao:(ne bih da spominjem ime :P )

Nemoj. Nikad. :mrgreen: I nikad. Ali, nikad. :P :D youtube.com/watch?v=8VeeSXK261g#t=90 :lol:

PocetnikSRB je napisao:Sjajan je! :)

A si vido ovde kako mu izgleda to helikopterče i kako je snimano? Fascinantno. :!: :)
I do not fear death. I had been dead for billions and billions of years before I was born, and had not suffered the slightest inconvenience from it. – Mark Twain
Korisnikov avatar
Daniel  OFFLINE
Administrator

Zahvalio se: 5214 puta
Pohvaljen: 4974 puta

Postod PocetnikSRB » Sreda, 02. Januar 2013, 21:11

Nemoj. Nikad. :mrgreen: I nikad. Ali, nikad. :P :D youtube.com/watch?v=8VeeSXK261g#t=90 :lol:

Hahahah :D

A si vido ovde kako mu izgleda to helikopterče i kako je snimano? Fascinantno. :!: :)

Uuu, nisam :) A zanimalo me :D Mnogo dobro :)
Zaslužni forumaš

Zahvalio se: 48 puta
Pohvaljen: 12 puta

Povratak na ODMORIŠTE